Välkommen till det första avsnittet av två där Geekpodden ger sig på den gigantiska uppgiften att plocka fram de viktigaste och mest avgörande händelserna och sakerna som skedde i popkulturen från 2010 till 2019! Panelen fokuserar på film, tv-serier, tv-spel och teknik.

Det kommer givetvis också att diskuteras trender, flugor, floppar och hur vi själva formades av allt revolutionerande!

Panelen består av tv-serie älskaren Fredrik Fornänger, poddens teknikexpert Emil Thell, vår egen filmguru Florian Lindblom O´Hara och tv-spelsmästaren Magnus Sörensen! I detta första avsnitt kommer det att djupdykas i hur Netflix tog över världen, vilket spel Florian köpt fyra gånger, vad som egentligen hände med Virtual Reality och varför Skyrim kan vara decenniets viktigaste spel!

Mycket mer såklart, så det är bara att haka på!

 

Medverkande:

Florian ver2 Fredrik ver2.1 Emil ver3 Magnus Sörensen

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399