Filmvärlden är fylld med monster av olika slag. De legendariska i form av Universal Monsters: Dracula, Frankensteins monster, Mumien och Wolf Man, för att nämna några. Vi har de smygande rackare som nästa aldrig visar sig, men känslan av att de finns i närheten skrämmer skiten ur dig – Xenomorphs (Alien) m.fl. Vi har de stora bestarna som bara inte kan gömma sig ens bakom en skyskrapa – Godzilla, King Kong, Kraken, Hydra m.fl. Sci-fi-världen har sina och fantasyvärlden likaså. Alla dessa och mycket mer grävs fram i veckans avsnitt som helt dedikeras till monster på film.

Personliga favoriter, udda och kanske bortglömda filurer som inte får glömmas bort. Vad sägs t.ex om favoriter som Talos i Jason & The Argonauts? Rancor i Star Wars: Return Of The Jedi? Golgothan i Dogma? Pale Man i Pans Labyrinth?

Dessutom blir det nyheter om Steven Fiskmås Seagal, brädspel och lite nytt på filmfronten.

Häng med Florian, Magnus och Frallan i veckans avsnitt av GeekPodden!

 

 

Lyssna via valfri podcast-app, iTunes, Acast eller på www.geekpodden.se!

Magnus Sörensen Florian ver2 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399