Ibland kan rätt skådisar, med rätt kemi, rätt utstrålning och rätt tajming, vara skillnaden mellan en bra och en dålig film. Ibland blir det så bra att det är värt att sortera in under “Ikoniska filmpar”. I veckans avsnitt av GeekPodden

tar vi en kik på filmpar som betytt extra mycket för oss, filmpar som gjort stort intryck på oss och resten av världen.

Vad säger ni t.ex om Florians kärlek till dumbommarna i “Dude, Where’s My Car”? Delar ni kanske Christofs stora beundran av kemin mellan Captain Harris och Proctor i “Polisskolan”-filmerna? Schwarzenegger och DeVitos relation i “Twins” och “Junior” lyfts fram om Erik får bestämma och Magnus slår ett slag för Marty McFly och Doc Brown i “Tillbaka till framtiden”. Dessa och en jäkla massa mer i veckans fartfyllda avsnitt!

Har du kanske något eget exempel på ett riktigt jäkla bra filmpar? Skriv en rad på vårt Facebooksida och dela med dig!

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399