GeekPodden är nördig och älskar att gräva sig djupare i det mesta. Denna veckan blir det ett supernördigt avsnitt dedikerat till Magic The Gatherings nya set “War Of The Spark”. Christof och Magnus drar till Stockholm för att ta del av prereleasen av detta nya kortset.

De kollar in settets spoilers, syna sina favoriter och öppnar en jäkla massa boosters. Vad packar vi för kort? Får vi några härliga nya deck-idéer av allt nya kort? Blir det någon härlig raritet i något av våra paket? Och framförallt, hur gick det på vår el-scooter resa genom Stockholm?

Häng med i ett avsnitt som är så nördigt att du som inte spelat Magic The Gathering nog måste ta och lyssna på vårt specialavsnitt om just Magic The Gathering innan du lyssnar på detta.. för att ha en chans att hänga med :)

På med hjälmen så kör vi!

 

Magnus Sörensen Christof ver1.1
Magnus Sörensen Christof Sjöqvist

Magnus Sörensen
Christof Sjöqvist

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399