Många ölnördar nöjer sig med att dricka denna gyllene dryck, medan andra inte kan låta bli att försöka skapa sin egna. Sedan finns de den tredje kategorin, de som inte bara försöker, utan har bestämt sig för att de ska bli riktigt jäkla bra. Strömmarns Nanobryggeri från Trollhättan är ett prima exempel på någon från denna tredje kategori. Med Adam Strömberg i spetsen har Strömmarns Nanobryggeri klättrat från ett källarrum till att bli en riktig snackis i ölvärlden. Med ett tiotal öl på sin meny och en törst att skapa ytterligare öl är Strömmarns ett bryggeri att räkna med för framtiden.

GeekPodden träffar Adam för en intervju, ett bryggeribesök och avslutningsvis en ölprovning med ett gäng öl från hans arsenal. Lyssna och hör hur Adams bror inspirerade till vad som nu är ett bryggeri som expanderar och blir mer populärt för varje event de medverkar på. Magnus, Filiph och Andreas har vässat smaklökarna och lämnar i från sig detta avsnitt med ett leende på läpparna. Hatten av för Strömmarns Bryggeri. Skål!

 

Andreas ver1 Magnus Sörensen Filiph ver3

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399