Vad gör man om man under ett avsnitt enorm lycka över hur underbart det varit att snacka om ett visst ämne? Och hur gör man om man känner att man har så mycket passion kvar att ösa ur sig i just detta ämne? Man ger avsnittet den uppföljare det förtjänar!
Magnus och Florian är tillbaka med sina “Odödliga filmklassiker” i en del 2 som bjuder på en hel del göttigt! För vad är en filmklassiker? Vad är en filmklassiker för dig och vad är en för mig? Är en odödlig filmklassiker en given 5-plus film? Njae, inte enligt oss. Här blandar vi och ger bland mer eller mindre kända filmer som för oss betyder mer än ett sketet betyg.

Vi snackar filmer som för alltid kommer leva med oss… filmer som har det där lilla extra. Det blir dessutom lite härligt kuriosa och “visste du att?” till dem.

En finfint nyhetsrace utlovas också, så missa inte veckans avsnitt av GeekPodden!

Magnus Sörensen Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399