I veckans avsnitt av GeekPodden, tar vi oss an rollerna som så kallade Planeswalkers, en slags magiker som med hjälp av olika trollformler, kämpar mot sina motståndare. Drakar, goblins, demoner, vattenfolk och en hög andra figurer står på varsina sidor av slagfältet.

Du har säkert hört talas om “Magic”, “MTG” eller helt utskrivet “Magic The Gathering”? Spelet skapades 1993 och har sedan dess exploderat för att ta åt sig den ärofyllda titeln “världens mest spelade kortspel”. Varje år blir spelet större, inte bara för att fler spelar det, utan för att fler kort släpps varje år. Gustav, Magnus, Erik, Jonas och Filiph kollar in spelet och delar med sig av sina kunskaper. Hör kärleksförklaringar från både proffs och nybörjare och lär dig hur/vart du ska börja om du själv vill ge dig in i den gigantiska världen som “Magic The Gathering” erbjuder.

Vi bjuder dessutom på en rafflade livematch med härliga sportkommentatorreferat, där Jonas och Filiph möts medan duon Gustav och Erik refererar det hela.

Välkomna till GeekPodden och vår special om “Magic The Gathering”!

 

Erik ver1 Magnus Sörensen Filiph ver3 Jonas ver4 Gustav ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399