GeekPodden dyker ner i allt vad spelhösten har att bjuda på. Det kommer en hel del, men vad är egentligen intressant? Assassins Creed återvänder efter att ha haft ett års uppehåll, Sagan om ringen representeras på nytt genom Middle Earth: Shadow Of War, Mario Odyssey introducerar det första stora Mario-spelet till Nintendo Switch… men de som verkar värma oss alla mest just nu är en favorit i repris…. Snes Classic Mini… Nintendos nysläppta miniversion av deras gamla Super Nintendo. Den bästa konsolen någonsin om i alla fall Magnus och Anderas får säga sitt… och de gör de! Spel som Zelda: A link to the past, Super Metroid, Super Mario World, Secret Of Mana osv… need we say more?

Dessutom går Filiph igenom sina upplevelser med sprillans nya Destiny 2 och Magnus & Andreas hyllar Overwatch, som de båda varit helt tok-inne i under de senaste månaderna. Lite FIFA 18 blir det också på ett hörn…och en massa annat såklart!

Vilket spel ser du själv mest fram emot under hösten/vintern?

 

Medverkande:

Magnus Sörensen

Andreas Pettersson

Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399