Brädspelseufori (med ett och annat julklappstips!)
Geekpoddens alldeles egna brädspelsexpert, Dejan Trajkovski, är åter tillbaka! Givetvis vankas det då brädspel i sin allra renaste form! Dejan presenterar en rad nya, roliga brädspel, både till nybörjaren, familjen och hardcorespelaren! Ett fantastiskt tillfälle att få julklappstips med andra ord!
Dessutom blir det i vanlig ordning även en massa annat! Var kan man exempelvis besöka Nintendos nya nöjespark, vad blir Netflix nästa steg för den svenska marknaden och hur ser framtiden ut för agent Hamilton?
Detta är bara ett smakprov av veckans avsnitt så spänn fast er och häng med!

Medverkande:

Fredrik Fornänger
Dejan Trajkovski

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399