Det råder Star Wars-feber i podden! Svårt att undgå att det äntligen släpps en sprillans ny film i George Lucas Star Wars universum, men regisserad av ingen mindre än J.J. Abrams. Vi ser återkomsten av Han Solo, Princess Leia, Chewbacca och många andra (nej, sorry all ni som förväntat en massa Jar Jar Binks… han är inte med!). Vi kommer framförallt få se de nya karaktärerna Rey, Finn, Captain Phasma, Kylo Ren, Poe Dameran och många fler.

I veckans avsnitt snackar vi just Star Wars och har för vår och er skull bjudit in ett tvättäkta Star Wars-orakel i form av Robert Q Kustosik. Det snackas Star Wars universum, ljussablar, rollspel och framförallt “The Force Awakens”. Häng med!

Rey-Finn-running-

 

Medverkande

Fredrik Fornänger
David Sjöqvist

Gäster

Robert Q Kustosik
Erik Svensson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399