GeekPoddens glada Griniga Gamla Gamers är tillbaka för att snacka spel!

Fokus denna vecka blir på kommande Game Awards. Vad kommer vi få se? Mer från Metal Gear Delta? En första trailer och datum på Elden Rings DLC “Shadow of the Erdtree”? Stämmer ryktena om ett DLC även till God Of War: Ragnarök? Frågorna finns där och förhoppningsvis får vi ett par svar under Game Awards den 7:e December.

Dessutom Månadens Retrospel, Månadens GamingÖl, en uppdatering från Biowares N7 (den officiella Mass Effect-dagen), en avstämning på senaste spelade spel och hur det går med Jakten på Backlogen.

Magnus & Andreas, som båda drar i spakarna i dagens avsnitt, hälsar att ni inte får glömma att lyssna även på tidigare avsnitt samt att gärna klicka “Följ” på Spotify eller den app ni väljer att lyssna via och även gärna betygsätta med lite söta stjärnor!

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399