Du har säkert inte missat att årets julklapp blev sällskapsspelet, också kallat brädspelet! Nu finns möjligheten att portionera ut mängder av brädspelsklappar till familj och vänner, men vilka ska du välja? Vilket brädspel passar till brorsan, morsan, mormor, grannen eller den sjuåriga tågälskaren?
I detta poddavsnitt får du förhoppningsvis svaren!

Geekpodden har begett sig till eventet Brädspelsmania och hängt med brädspelare i alla dess former. Vanliga dödliga brädspelare, speltillverkare, supernördarna och partyspelarna! De har givetvis levererat brädspelstips i alla dess former! Spel för den listige, den fågelälskande, äventyraren, kortspelaren… ja i stort sett alla former av spel för både barn och vuxna. Det utlovas spel i westernmiljö, historiska krigsmiljöer, musikspel, ritspel, racingspel….

Så nu är det dags att höja volymen i lurarna, ta fram julklappslistan och sväva in i brädspelens förlovade värld.

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1Magnus SörensenQPatric ver1Emil ver3FlorianPeter ThigerIsberg

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399