2020 började lovande! Man kunde avnjuta 1917 och Birds of Prey på bio. Man planerade in sommarens konserter och tippade hur långt Sverige skulle gå i fotbolls-EM. Samtidigt kom det notiser om något litet virus som spritt sig på en matmarknad i Wuhan. Sen stängdes världen ned….

Coronan spred sig som en löpeld över världen, länder stängde gränser och G5 master sattes i brand. Vi lärde oss vem Tegnell var och att vi skulle tvätta händer. Sedan ställdes allt in.

2020 blev året som försvann.

I spåret av viruset har i dags datum över 1,5 miljoner människor dött. Inte heller popkulturen kom undan. Viruset tog med sig flera legender ned i graven. Samtidigt som andra stupade under av andra orsaker.

I detta avsnitt hyllar vi dessa bortgångna hjältar som på ett eller annat sätt betytt mycket för popkulturen! Fredrik och Patric ger er ett avsnitt där vi i glädje minns och lyfter upp dessa legender!

Geekpodden ger er R.I.P 2020!

Medverkande
Patric ver1 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399