Halloween är ju slut tänker ni! Varför skall jag lyssna på det här avsnittet?
Där har ni fel tänker vi! Bra skräcktips i form av böcker, filmer, brädspel och mycket annat är inget som tillhör en enskild helg! Det kan man ha nytta av hela hösten! Och vintern! Eller hela året om man är lagd åt det riktigt spökliga hållet!

I detta avsnitt så ger poddens formidabla panel er läskigheter som kan fylla många ruskiga kvällar framöver! Riktiga skräckklassiker i filmväg, nya otäcka spel i brädspelsväg och vi har nu äntligen slagit mynt av Eriks matintresse och introducerar taggen ”Eriks recept” där vår dödsexpert bjuder på en riktigt saftig maträtt som passar perfekt i Halloweentider!

Förutom Erik så finns här Fredrik Fornänger som bland annat bjuder på en egen liten spökhushistoria som han var med om i samband med inspelningen av Utvandrarna. Vi hittar även film-Florian som charmats lite extra av häxor och monster poddavsnittet till ära!

 

Så fyll på rödvinsbägare, svep in er i filten och häng med på säsongens läskigaste avsnitt!

 

MEDVERKANDE:

Fredrik ver2.1 Erik ver1 Florian ver2

 

och även ett litet gästspel av brädspelsexperten Andreas Isberg!
45096506_10215290318349041_2059906297012158464_o

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399