Florian, Magnus och Filiph har samlats för ett heligt möte. Kan de bli början till en ny sekt? En ny svensk tradition? Nej, antagligen inte.. men möte är det i alla fall. Eller kanske inte riktigt ett möte, men snackas ska det och “film” är temat. Det talas ofta om stora feta filmklassiker – filmer man måste ha sett och måste älska och bla bla bla bla bla bla.
I dagens avsnitt ska vi snacka filmklassiker, men kanske inte den sorten ni alla tänker på när ni hör ordet klassiker. Det är nämligen lite upp till var och en vad som går som en klassiker. Vi har valt att inrikta oss på den sortens film vi kan kalla “personliga klassiker”,  favoritfilmer vi älskar och kan se om och om igen hur många gånger som helst. Filmer som betyder något extra och inte tappar den minsta magi genom årens gång.
Army of Darkness, Total Recall, Leon, Lost In Translation och Max Max är bara några av dessa klassiker. Hur hade de sett ut om de spelats in nu? Med andra skådisar? Med andra regissörer? Dessutom bjuder vi på lite mer eller mindre känd kuriosa om vissa av dem. Resten får ni lyssna efter i veckans avsnitt av GeekPodden!
Medverkande:
Magnus Sörensen
Florian Lindblom O’hara
Filiph “Smygarn” Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399