Lika säkert som att Indiana Jones svingar piskan eller Arnold bryter på tyska, lika säkert är det att inför Oscarsgalan så samlas GeekPodden och levererar den bästa analysen! Vi tippar vinnarna, minns skandalerna och förfärar oss över de filmer som inte blivit nominerade!

För snart är det dags för glitter, glamour och röda mattan och vi ger er den bästa inför-peppen!

Förutom Geekpoddens inventarier Magnus & Fredrik, så är Oscarsexperten Sara tillbaka i panelen, i gott sällskap av filmexperten Florian! I veckans avsnitt så får ni lyssnare reda på vilken film som tar storslam, vilka som missar pallen och givetvis info om de viktigaste filmerna!

Medverkande:
Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Florian Lindblom Ohara
Sara Hast

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399