I veckans avsnitt tar vi en kik på succéserien Fallout. Baserad på en av Geekpoddens absoluta favoritspelserier och säkert något många sett fram emot sedan det först annonserades att just denna spelserie skulle flytta över till tv-seriernas värld. Betygen är höga och de flesta verkar överens om att de lyckats med överföringen.

Seriens succé har dessutom givit en rejäl push för spelserien där vissa titlar slår rekord världen över. Fallout 76 har fler spelar än de någonsin haft, Fallout 4-säljer slut i fysiska kopior då en next-gen-patch precis släppts loss. En patch som fixar en hel del, bjuder på 60fps och helt nya uppdrag. Magnus har vigt de senaste veckorna åt att återbekanta sig med spelets version av Boston. En rapport från detta dyker givetvis upp!

Men det är inte bara Fallout på menyn. Det blir en djupdykning i filmtrender. Vilka trender kan vi se i årets biofilmer? Förutom de ständiga uppföljarna får vi “biopics”, “ensam snubbe mot världen”, “post-apokalypsen” och “A.I”. Men hur heta känns de? Vi tar tempen!

Lyssna på veckans avsnitt (och alla andra avsnitt också för den delen) på valfri podcast-app, Spotify eller direkt på www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE:

400111082_879427500457293_6416037164882121747_n

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399