Det fanns en tid när en filmkväll var ett projekt att styra ihop. När man tillsammans lade timmar, ibland fler dagar på att välja ut precis rätt film bland alla som fanns tillgängliga i en lokala videobutiken. Filmen skulle vara helgens underhållning och det gällde att komma överens om vilken man skulle ta. Det var bara tvunget att bli rätt… för var den dålig, ja då fick man ju bara bita i det sura äpplet och se klart skiten. Det handlar ju trots allt om en tid då inte Netflix, HBO, Amazon Prime eller liknande tjänster fanns. Vi hade ju knappt internet!

Magnus och Magnus tar sin nytvättade DeLorean tillbaka i tiden för att besöka sin barndoms videobutik. Väggar av videofilmer, videokassetter som glömt spolas tillbaka, omslag som slåss om att fånga våra intressen och tunga taglines som “Världens farligaste man är tillbaka”.

Det snackas Moviebox, skräckfilm, Creepshow, arkadspel, Rai Grottpojken och en massa annat. Häng med tillbaka i tiden!

Lyssna via valfri podcast-app, iTunes eller på www.geekpodden.se

Magnus Sörensen

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399