Känner du dig knasig, nördig och drömt om vad som kan hända i Vegas?

Varmt välkomna till ett av säsongens, kanske poddens, mest nördiga och knasiga avsnitt! Geekpodden blev så nyfikna på rollspelet Fiasco att de helt enkelt beslöt sig för att prova spelet och spela in samtidigt!
Fiasco skiljer sig från många andra rollspel då det påminner om en film. Man spelar upp scener där de olika karaktärerna har olika mål. Tillsammans skapar man storyn under tiden man spelar och det finns liksom ingen gräns på hur galet det kan bli!

Storyn tar sin plats i Las Vegas. Fredrik, som inte fick vara någon karaktär från Game of Thrones, gestaltar här en totalt misslyckad advokat. Skräckfilms-Gustav tar på sig manteln av en excentrisk bombfantatiker. Vår litteraturexpert Jonas spelar den korrumperade polisen och avsnittets gäst Lina spelar kvinnan vars hobby är att plundra lik.
Släng här in ett stundande bankrån, svartsjukedrama och oväntade vänskaper, så har ni några av ingredienserna till detta märkliga avsnitt.

 

Så vad väntar ni på? En timmas underbart prestigelöst avsnitt väntar på er!

MEDVERKANDE
Gustav ver2 Jonas ver4 Fredrik ver2.1

Samt vår underbara gäst:
Lina Lyricsen

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399