Välkomna till säsong 10 av GeekPodden!

Året 2018 är slut. Det blev ett händelserikt år med många fina filmer, spel av världsklass, TV-serier vi inte kunde slita oss ifrån och en hel del andra goa händelser som vi bara måste summera.

Florian tog sig åter igen an uppgiften att försöka se 100 biofilmer. Lyckades han? Fredrik grävde sig djupt ner i tv-serie-träsket. Kom han upp? Magnus gick hand i hand med både Kratos och Arthus Morgan. Nådde han slutet på äventyren?

Den första halvan av året kantades av tunga filmer som Avengers: Infinity War, Deadpool 2, Black Panther, Han Solo och Three Billboards outside Ebbing Misouri, för att nämna några. Spel som Detroid Become Human och God Of War höll oss sysselsatta ett bra tag därefter och hösten plöjde vidare främst i våra spelkosnoler, då spel som Red Dead Redemption 2, Spider-Man, FIFA19 m.fl. snodde allt för mycket tid av oss.

Sedan alla dessa händelser…  men de får ni lyssna efter i veckans avsnitt.. lite måste vi lämna som överraskningar!

 

 

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399