Nytt år, nya möjligheter… ja det uttrycket hör man ofta. Klyschigt? Ja, ganska, men väldigt sant också.

GeekPodden är tillbaka för 14:e året och har inte med sig något som tyder på att vi tänker sakta ner eller gå i någon slags tidig populärkulturell pension. Snarare tvärtom. Vi kommer laddade och extra peppade efter ett härligt och välbehövligt vinteruppehåll.

I säsongs premiäravsnitt tar Magnus och Fredrik en kik på utvalda saker att ta med sig från 2023 och samtidigt en kik framåt på vad 2024 kan komma att erbjuda. Det snackas TV-serier, böcker, tv-spel, film och ett och annat nyårslöfte. Har ni några sånna själva förresten? Skriv i kommentarerna om ni vågat ingå en sådan pakt med er själva!

GeekPodden är tillbaka och vi kommer att finnas här för DIG hela våren. Häng med så skapar vi tillsammans en kanonsäsong!

Lyssna via valfri podcast-app, iTunes, Spotify eller direkt på www.geekpodden.se

/ GeekPodden Crew

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399