Skywalkersagan har mött sitt öde och efter Reys farväl var det många som undrade vad som skulle hända i Star Wars-universumet! Nu vet vi!!
Då landskapet hur vi konsumerar film snabbt har ändrats så övergav Disney sina planer på en ny film varje år. Istället fokuserar man på tv-serier. Och det rör sig inte om tre eller fyra stycken! Vi snackar över tiotalet! Samt långfilmsprojekt!
Så vart i galaxen långt långt borta är det vi ska? Det vet Geekpoddens panel!

 

Fredrik Fornänger är tillbaka i sitt esse och får sällskap av Geekpoddens nya fullvärdiga medlem och sonika Star Wars-experten Robert Q Kustosik! Det diskuteras universumets uppbyggnad, Mandalorian, Ahsoka Tano, och Bobba Fett! Vi kikar närmare på Rebels, Obi-Wan och Lando Calrissian. Vi pratar kommande bad guys, fallna hjältar och nya galaktiska hot! Alla kommande liveproduktioner disikeras!

 

Kraften är stark hos Geekpodden! Häng med!
Medverkande:
Fredrik ver2.1 142155562_680655702715469_6939812019942717459_n

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399