Skywalkersagan skall inom kort få sitt slut. Alla trådar skall knytas ihop och J.J Abrams är mannen som skall göra detta! Veckans panel har tagit på sig uppdraget att ge dig allt du behöver veta inför den sista filmen! Med fokus på Star Wars tidslinje guidar dem er från Episode ett till åtta. Det blir såklart härliga utsvävningar, gliringar och förväntansfulla teorier.

Panelen som skall ge er allt detta är GoT-Fredrik, Film-Florian och Tolkien-Filiph. Men vi har också besök av en gammal goding i form av Star Wars-experten Robert Q Kustosik (som vill bli tilltalad Star Lord).

Så häng med oss till en galax far far away och lyssna på när vi diskuterar Finn, Solo, Leia, Luke, Rey och Rian Johnson.

STOR SPOILERVARNING såklart ifall du inte sett tidigare filmer. Dock lämnar vi baby-Yoda därhän.

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Florian ver2 Filiph ver3

Plus vår eminenta gäst: Robert Q “Starlord” Kustosik

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399