Det kan väl knappast ha undgått någon gamer att Super Mario Maker nu släppts till Nintendos senaste konsol Wii U!?

Älskar man traditionella plattformsspel som de i Super Mario-serien, är detta en guldgruva som aldrig tar slut. Du skapar dina egna banor, utmanar dina vänner eller utmanas av andra spelares banor. Precis som Playstations Little Big Planet finns det oändligt med nedladdningsbara banor som andra spelare runt om i världen har gjort.

Denna veckan är det vår tur att dra igång och utmana varandra. Magnus och Micke har skapat sin första bana och det blir stackars Filiph som får ta sig ann den. Ta en kik på videon hur banan blev och hur bra (eller dåligt!?) Filiph klara av den.

To be continued…

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399