“Ticket To Ride”, “Smash Up”, “Munchkin”, “Settlers Of Catan”, “Game Of Thrones”, “Elder Sign”, “Legendary” och “Magic The Gathering” är bara några av alla fantastiska brädspel/sällskapsspel det snackas om i veckans avsnitt av GeekPodden.

Magnus och Filph diskuterar olika sorters spel, ger rekommendationer och bränner av sina personliga favoriter i form av Topp 5-listor – detta avsnitt är ett måste för både den som redan älskar brädspel/sällskapsspel och den helt oinvigde som inte vet vart den skall börja!

(Lyssna på Lite FM 101.1 MHz måndag kl 18-20 eller onsdag kl 20-22 för en två timmar lång specialversion av avsnittet med mängder av schysst musik!)

Medverkande

Magnus Sörensen
Filiph Johansson

39 - sällskapsspel

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399