I veckans avsnitt av GeekPodden är det mycket nyheter att avhandla. Trailers till kommande filmer och serier har löst av varandra tack vare den årliga knasfesten Super Bowl. Vi fick se en teaser från The Lord of The Rings: Rings Of Power, Doctor Strange 2, Chip & Dale: Rescue Rangers (ja.. en live action version av våra barndomshjältar) och en massa annat gottigt. Magnus och Fredrik har helt enkelt fullt upp i veckans avsnitt.

Dessutom har Cyberpunk 2077 äntligen släppts i spelbart skick samt som en uppgradering till en PS5/Xbox Serier X-version. Hur känns det?

Men hörrni! Något ännu viktigare ni inte får glömma bort: GEEKPODDEN LIVE!

Vårt 300:e avsnitt spelas in på Olearys i Trollhättan lördagen den 26:e februari kl 18.00. Det blir podcasting med härliga ämnen och anekdoter, en nördquiz med fina priser från Alara Games (www.alaragames.se) samt möjlighet att hänga med hela GeekPodden-gänger efter showen. Boka gärna bord hos Olearys för att säkra din plats. Arrangemanget är helt gratis! Vi ses!

MEDVERKANDE

 

Magnus Sörensen Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399