Äntligen, äntligen, äntligen återgår vi till ett normalt biotittande! Förutom att man åter får trängas i biorummet så börjar även repertoaren kännas igen! Flera storfilmer varje månad och de sista försenade filmerna kommer få premiär under året!

För att just DU ska få lite koll på vad som kommer och vad du ska titta på, så har vi på Geekpodden samlat sina tre filmfantaster Fredrik, Florian och Erik! Tillsammans peppar de inför vårens största biosläpp!

Så förbered er på en promenad bland dinosaurer, maskerade hämnare och trollkarlar! Även lite tv-serier behandlas och tipsas om!

 

Välkommen in i filmens biovärld igen!

Medverkande:
Erik ver1 Fredrik ver2.1 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399