Vad är så speciellt med Amiga egentligen? Varför har Gustav denna uråldriga dator, från en svunnen tid, alltid spelredo i sitt vardagsrum? Vad fanns det för spel och vad är speciellt med dom? Kan man ta för lång tid på sig när man förklarar vad ett spel går ut på? Är Gustav bättre än Erik på att flyga stenålderstaxi? Allt detta och mycket mer kommer Erik och Gustav försöka besvara i veckans avsnitt av Geekpodden!

 

För er som hade Amiga kanske avsnittet blir en tripp “down memory lane” och för er som aldrig hört talas om denna antika tingest så blir det lite av ett allmänbildningsprogram! För finns det något som bör höra till allmänbildningen så är det kunskapen om denna fantastiska dator och alla dess fantastiska spel! Här kommer ett program som är lika stora delar en samhällstjänst som en hyllning till Amiga!

 

MEDVERKANDE:
Erik ver1 Gustav ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399