Vi har alla funderat på hur vi skall överleva Zombieapokalypsen, om boken World War Z var bättre än filmen och om den springande zombien är läskigare än den långsamma! Därför har Geekpodden samlat sina zombieälskare och bjuder er nu på ett fullspäckat zombieavsnitt, lagom till starten av Walking Deads nya säsong!

Vi presenterar även vår nya panelmedlem Tiva, aka Vampyrexperten, som har full koll på alla övernaturliga varelser! Tillsammans med Fredrik, vår skräckexpert Gustav och vår litteraturexpert Jonas, går vi igenom allt som kan tänkas inom zombiegenren! Hur många olika sorters zombies finns det egentligen? Finns det zombies i Game of Thrones? Är zombies ett resultat av kommunistskräcken? Och givetvis den viktigaste frågan av alla, finns zombies på riktigt!!!

Det blir även nyheter, nördiga utsvävningar och lite lagom dos torr humor!


Aaarrrrggghhhhh!

MEDVERKANDE:


Fredrik Fornänger

Gustav Mattsson

Jonas Larsson

Tiva Tab

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399