Vi kickstartar säsong 3 med sommarsnack, nyheter och en massa överskottsenergi vi samlat på oss under sommaren! Hur var biosommaren? Vad är det bästa vi plockar med oss från denna sommar som nästan helt regnade bort? Vad kan vi se fram emot i höst? Och hur hamnade förresten Gandalf i filmen om Ant-Man? Magnus och Fredrik sätter ribban högt i denna säsongsstart.

Ni får dessutom uppmaningen att utmana Fredrik på Xcom eller GeekPoddens egna proffsklubb i FIFA 16!

 

TILL ALLA LYSSNARE: “Vilka är era tips på en perfekt höstmyskväll? Film, spel, musik-kväll… dela med er till oss om era tips om hur man skapa den perfekta kvällen med en bra film, tilltugg, hur man förbereder sig, vad man får och inte får göra för att det verkligen ska bli en riktigt lyckad kväll!? Svara i kommentarerna är nedan, i formuläret på www.geekpodden.se eller maila oss på geekpodden@gmail.com!

 

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger

Tillbaka

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399